6 Mayıs 2012 Pazar

GELECEK HAFTA GARAJ LOMBUS'DA:
- DJ GÖKHAN bu hafta FUNKY MİKS'i ile karşınızda. Funk'ın değişik tadlarını bir arada sunan bu miksi Salı 15:00, Çarşamba ve Cuma günleri de 21:00'de dinleyebilirsiniz.
- DJ YÜKSEL CAN bu hafta yeni playlisti ile Hard'n'Heavy Kasırgasını çok farklı yönlerden estirecek. Meraklıları kaçırmasın... Pazartesi - Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 15:00'de
- Bu haftanın "ÖZEL"inde ise ELOY var.
Alman progressive/kraut-rock gruplarının arasında önemli bir yer tutuyor ELOY. Ülkemizde az bilinse de her zaman kemik bir dinleyici grubunu peşinden koşturmuş bir ekip. Her albümünü belli bir tema/hikaye üzerine kurulu birbirine bağlı parçalardan oluşturan grubun en sıkı parçalarını DJ YÜKSEL CAN seçti. Salı, Perşembe ve Cumartesi saat 20:00'de...

NEXT WEEK ON GARAGE LOMBUS:
- DJ GÖKHAN will be our guest again, this time with his FUNKY MIX. You can listen to his mix combining different flavours of FUNK on Tuesday at 15:00 (GMT +3) and Wednesday and Friday at 21:00 (GMT+3).
- DJ YÜKSEL CAN has prapared a brand new playlist which will blow HARD'N'HEAVY HURRICANE from different directions. Be sure that you don't miss this week's show. On Monday, Wednesday and Friday at 15:00 (GMT +3).
- "SPECIAL" of this week is ELOY. ELOY is one of the premium German progressive/kraut-rock bands, which had cult followers since their formation. All their albums are comprised of interconnected track going around a certain story/theme. On Tuesday, Thursday and Saturday at 20:00 (GMT+3).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder